1jpF5hPVpHEXUjSR6hb3Cxg8fhw
ΤΗΛ 6936440835 &2106746273

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΚΥΛΩΝ

εκπαιδευση σκυλων

Καλωσορίσατε στον ισότοπο μας με σκοπό την ενημέρωση σας για την εκπαιδευση σκυλων. Η σχολή μας σας παρέχει την δυνατότητα να πραγματοποιήσετε την εκπαιδευση του σκυλου στο σπίτι σας. O Γιώργος Ψάλλας εργάζεται σχεδόν δέκα έτη και είναι πτυχιούχος κρατικός εκπαιδευτής σκύλων φύλαξης. Η φιλοσοφία μας για την εκπαιδευση σκυλων είναι ότι πρέπει να γίνετε στο σπίτι σας, στη βόλτα, στο πάρκο, στο χώρο όπου θα κινείστε και πάνω από όλα με εκπαιδευτή τον ίδιο τον ιδιοκτήτη. Η φιλοσοφία μας για την εκπαιδευση σκυλων, που χρησιμοποιούμε είναι οι ποιο σύγχρονες από Αμερική -Αγγλία-Γερμανία και τα αντικείμενα των μαθημάτων είναι:εκπαιδευση κουταβιου,εκπαιδευση σκυλων στη βασική υπακοή,εκπαιδευση σκυλων φυλακες,εκπαιδευση σκυλων στη σωματοφύλακη,εκπαιδευση σκυλων στη φολα,εκπαιδευση σκυλων στην τουαλέτα,εκπαιδευση σκυλων στην συμπεριφορα

Έτσι θα μάθετε βασικές γνώσεις συμπεριφοράς και εκπαιδευσης σκυλων για να επιλύετε συμπεριφορές όπως: το επίμονο γαύγισμα, γρύλισμα, δάγκωμα, κλάμα, ανθρωποφοβία ή φοβίες με άλλα σκυλιά. Επίσης το δάγκωμα επίπλων, σήκωμα στα πίσω πόδια, επίβαση, κλέψιμο πραγμάτων, καταστροφή κήπων ,ούρηση και αφόδευση στο σπίτι ή τα έπιπλα κα. Συμπεριφορές που η πλειοψηφία των μικρών μας φίλων αργά η γρήγορα μπορεί να υιοθετήσουν αλλά επιλύονται και προλαμβάνονται με τη σωστή εκπαίδευση του σκύλου σας. Να μπορέσετε να κάνετε σύσφιξη σχέσεων με το σκύλο που είναι ο βασικός στόχος στην εκπαιδευση σκυλων και έχει ως αποτέλεσμα την απόλυτη επικοινωνία . Οι σκύλοι σκέπτονται σα μικρά παιδία 2 ετών περίπου. Η εξυπνάδα και η πονηρία τους τα κάνει να επικοινωνούν μαζί μας με τα μάτια όπως κάνουμε με τους φίλους μας! Να μπορέσετε να μάθετε τη βασική εκπαιδευση σκυλων, την υπακοή (από 3 μηνών και μετά) για να περπατά δίπλα σας, να κάθετε να περάσετε στο δρόμο, να ξαπλώνει για να καθίσετε σε ένα πάρκο ή σε μία καφετέρια με τους φίλους σας και να μένει εκεί χωρίς να σας ενοχλεί. Να τον καλείτε και να έρχεται όταν είναι ελεύθερος, Να μην τρώει ότι βρει και τέλος να του κάνουμε εκπαίδευση τουαλέτας ώστε να κάνει την ανάγκη του εκτός σπιτιού κ.α. Τέλος να κάνετε μαθήματα κοινωνικοποίησης στο μικρό σας φίλο, ο οποίος θα μάθει να παίζει με άλλα σκυλάκια στο πάρκο χωρίς λουράκι. Έτσι θα γίνει ποιο φιλικός και κοινωνικός με τα άλλα σκυλάκια κάτι που θα τον κάνει ευτυχισμένο και ήρεμο όταν επιστρέφετε στο σπίτι. Με αυτό το τρόπο ο εκπαιδευτής σκύλων θα επιτύχει ο σκύλος να ακούει εσάς και όχι εκείνον όπως συμβαίνει συνήθως όταν γίνεται εκπαίδευση σκύλων σε σχολές όπου ο σκύλος μένει εσώκλειστος για μήνες! Και όλα αυτά στο σπίτι σας χωρίς να μετακινείστε, σε ρεαλιστικές συνθήκες, με χαμηλό κόστος και υψηλή ποιότητα εκπαίδευσης και μάλιστα σε όλη την ΑΤΤΙΚΗ.

Ο Εκπαιδευτής έρχεται στο χώρο σας και: Εξετάζει τον χαρακτήρα του σκύλου σας Ενημερώνεται από τον φιλόζωο για προβληματικές συμπεριφορές Προτείνει τον τρόπο που θα γίνει προκειμένου να επιλυθούν τα προβλήματα σας Σας ενημερώνει για την εκπαίδευση του σκύλου σας Η θετική μέθοδος  στην εκπαιδευση σκυλων, που εφαρμόζεται ευρύτατα στο εξωτερικό, έχει ως παραμέτρους.

Εκπαιδευση σκυλων

 θετικά, στο σπίτι σας. Καλέστε μας τώρα για ένα δωρεάν ραντεβού στο χώρο σας για να δούμε το μικρό σας φίλο στο 6936440835

 

 

Εκπαιδευση σκυλων στην συμπεριφορα.

Σας αναφέρουμε βασικές γνώσεις ψυχολογίας που χρησιμοποιούνται στην εκπαιδευση  σκυλων από πανεπιστήμια του εξωτερικού (Oxford,Texas Universities) για να γνωρίζετε πάντα αυτό που σκέπτεται ο μικρός σας φίλος.

Η εκπαιδευση σκυλου και ιδιοκτητη

δεν αφορά μόνο τον σκύλο αλλά και του ιδιοκτήτη, ο όποιος με την παρουσία του δάσκαλου, γίνεται ο εκπαιδευτής του σκύλου, στο σπίτι, στην αυλή, στο δρόμο, στο πάρκο, δηλαδή, σε πραγματικές συνθήκες, σε ρεαλιστικό περιβάλλον, στην καθημερινότητά μας. Εκεί που όλα τα προβλήματα εμφανίζονται και ζητούν άμεση λύση. Μην ξεχνάτε ότι με τον μικρό σας φίλο θα συμβιώσετε πολλά χρόνια και πρέπει να μάθετε να αντιμετωπίζετε το κάθε τι άμεσα. Αποκτείστε εμπειρία, γνώση, αυτοπεποίθηση και επικοινωνία με την εκπαίδευση του σκύλου σας όπως έχετε με τα παιδιά σας.

Βεβαιωση εκπαίδευσης σκύλου (πτυχίο)

Με το τέλος της εκπαιδευτικής περιόδου η σχολή εκπαιδευσης σκυλων alpha dogs μας σας παρέχει ένα πτυχίο για εσάς και το μικρό σας φίλο. Ειναι συμβολικο θα λεγαμε γιατι επισφραγιζει την ομορφη συνεργασια μας και επιβραβευει την δικη σας δουλεια στην εκπαίδευση του σκύλου σας.

Share Button
  • Vaggellis25

    Υπάρχουν μαθήματα που εκπαιδεύεται ο σκύλος μόνο σε ένα πρόβλημα? Δεν μπορώ να τον μάθω με τίποτα να κάνει την τουαλέτα του έξω από το σπίτι.

x
Καταχωρίστε το E-mail σας στο Newsletter

Καταχωρίστε το E-mail σας για να λαμβάνετε τις προσφοές μας,