εκπαίδευση σκύλων στη τουαλέτα

Εκπαίδευση σκύλων στη τουαλέτα

Η εκπαίδευση σκύλων στη τουαλέτα,είναι ενα από τα σημαντικότερα προβλήματα που έχουμε να  αντιμετωπίσουμε όταν φέρνουμε ένα κουτάβι στο σπίτι είναι να το μάθουμε να κάνει την τουαλέτα του κατά τη διάρκεια της βόλτας στην καλύτερη περίπτωση ή στην πάνα του στην περίπτωση που δεν υπάρχει ο διαθέσιμος χρόνος να πάει βόλτα τις ώρες που πρέπει.

Αξιολόγηση κουταβιού

Εκπαίδευση τουαλέτας 
Η αξιολόγηση είναι μια δωρεάν συνάντηση στο χώρο σας.Σε αυτή την συναντηση αξιολογούμε το χαρακτήρα του κουταβιού σας και σας ενημερώνουμε για τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά-συμπεριφορά του σκύλου σας.

Στο στάδιο αυτό ξεκινάει η εκπαίδευση της τουαλέτας :

  1. Στην πάνα ή
  2. Στο μπαλκόνι-κήπο
  3. Σε τουαλέτα σκύλου
  4. Η του μαθαίνουμε να κρατιέται για να κάνει την ανάγκη του εκτός σπιτιού[/tab]

[/tabs]

Εκπαίδευση σκύλων στη τουαλέτα

Τα κουτάβια (όπως και τα μωρά) έχουν ανάγκη να ουρήσουν πολλές φορές μέσα στην ημέρα, σε αντίθεση με τα μεγαλύτερα σκυλιά τα οποία θέλουν 2-3 φορές.Αυτή η ανάγκη τους κάνει την εκπαίδευση αυτη να φανταζει δύσκολη.Για αυτό τον λόγο καλό είναι να ακολουθήσετε ένα πρόγραμμα εκπαίδευσης στην τουαλέτα

Στην εκπαίδευση της τουαλέτας μαθαίνουμε τον σκύλο να κάνει την ανάγκη του 

  • Στην πάνα ή
  • Στο μπαλκόνι-κήπο
  • Σε τουαλέτα σκύλου
  • Η του μαθαίνουμε να κρατιέται για να κάνει την ανάγκη του εκτός σπιτιού

Η εκπαίδευση γίνεται με επισκέψεις στο χώρο σας.Στα μαθήματα αυτά φτιάχνουμε ένα πρόγραμμα διατροφής και τουαλέτας στο σκύλο,το οποίο αποδίδει άμεσα και διαρκεί περίπου ένα μήνα.

Τα αποτελέσματα είναι σίγουρα και εγγυημένα

Αποσπάσματα απο την εκπομπή μας στον Σκαι

Ένας έμπειρος εκπαιδευτής σκύλων,θα σας κατευθύνει σωστά και το αποτέλεσμα θα έρθει πολύ πιο γρήγορα από το αναμενόμενο.