Ο Professor Dog μαθαίνει τα άλλα σκυλιά πως να εκπαιδεύσουν τους ιδιοκτήτες τους

Αγαπημένα μου τετράποδα,

Τα μαθήματα που θα διδαχτείτε έχουν σαν σκοπό την αμέριστη προσοχή και φροντίδα των ανθρώπινων γονιών σας. Περιλαμβάνουν μία σειρά από συμπεριφορές τις οποίες θα πρέπει να εκδηλώσετε με στόχο να πετύχετε το σκοπό σας:

  1. Τροφή και μεζεδάκια

Όταν το αφεντικό σας ετοιμάζει φαγητό, είναι σημαντικό να του υπενθυμίζετε συνεχώς να σας δώσει μέρος από αυτό. Μείνετε δίπλα του και φροντίστε να είστε ήρεμοι εκπέμποντας τρυφερότητα. Το μυστικό είναι να έχετε οπτική επαφή μαζί του και να τον κοιτάτε στα μάτια, έως ότου αυτός μοιραστεί την τροφή μαζί σας.

  1. Βόλτα στο πάρκο

Η έξοδος από το σπίτι μπορεί να γίνει μαγευτική και για εσάς αλλά και το αφεντικό σας. Αυτό που θα πρέπει να έχετε στο νου σας είναι να είστε πάντα μπροστά από αυτόν και σε περίπτωση που δεν ακολουθεί το δρόμο προς το πάρκο , να τον τραβάτε προς αυτή την κατεύθυνση με δύναμη, αναγκάζοντάς τον να σας ακολουθήσει!

  1. Φαγούρα

Σε περίπτωση που σας τρώει μέρος του σώματός σας που δεν μπορείτε να φτάσετε, απλά ξαπλώστε ανάσκελα, λυγίστε τα πόδια σας και να είστε σίγουροι ότι αυτός θα σκύψει να σας τρίψει! Φαγούρα Τέλος!!!!!

  1. Τρόποι που μπορείτε να μπείτε μέσα στο σπίτι.

Αν υποθέσουμε ότι σας έχουν για αρκετή ώρα στο μπαλκόνι ή στον κήπο, απλά σηκωθείτε στα πίσω πόδια και αρχίστε με τα μπροστινά να ξύνετε το τζάμι. Εναλλακτικά, αρχίστε να γαβγίζετε όση ώρα περισσότερη μπορείτε. Τσουπ…. Σας άνοιξαν για να σταματήσετε τη φασαρία! Μέθοδος με 100% αποτέλεσμα!

  1. Παιχνίδι με τον ιδιοκτήτη ή τα παιχνίδια σας

Εάν έχετε βαρεθεί ή έχει ώρα να σας δώσει σημασία απλά αρχίστε να τον σκουντάτε με τη μύτη και τα πόδια σας. Εάν αυτό δεν πιάσει αρχίστε να τον δαγκώνετε ελαφρά στα πόδια και στα χέρια. Δεν μπορεί να μην σας δώσει σημασία! Εάν πάλι ψάχνετε τα κόκκαλα σας ή τα παιχνίδια σας και δεν τα βρίσκετε πουθενά μπορείτε να αρχίσετε να παίζετε με τα μαξιλάρια και τα πόδια της καρέκλας μασουλώντας τα.

Και μην ξεχνάτε!!

Για να μην σας χαλάσουν ποτέ χατήρι, κοιτάξτε απευθείας στα μάτια τους, κοιτάξτε τους σαν να περνάτε από μέσα τους, σαν να μπαίνετε μέσα τους, κοιτάξτε τους με βλέμμα που δεν έχουν ξαναδεί σε όλη τους τη ζωή. Τα πάντα θα γίνουν δικά σας!!!!!!!!!